Evenementen

Kinky Paradise → Partyplayers

kinky-paradiseKinky Paradise is een laagdrempelig swingersfeest voor iedereen die interesse heeft in een kinky levensstijl. Het wordt gehouden in Swingersclub Partyplayers in Lelystad. In een gastvrije omgeving kun je er als stel kennismaken met de meer kinky kanten van swingen en van kinky seks in het algemeen.

Al meer dan acht jaar wordt er regelmatig een Kinky Paradise feestje georganiseerd en de erotische feesten zijn inmiddels echt een begrip bij zowel swingers als liefhebbers van kinky erotiek. Voor 40 euro per persoon kun je de hele avond en nacht all-inclusive genieten. Er kan gedanst worden op de beats van swingende deejays.

Single mannen zijn op Kinky Paradse niet welkom in Partyplayers. Alleen swingkoppels, alleengaande vrouwen, T-girls en drag queens worden toegelaten. Ook homoseksuele mannen worden toegelaten. Hetero mannen worden echter geweerd tijdens deze avonden. Omdat er altijd veel belangstelling is staat de limiet op 400 mensen en wie te laat komt kan dus voor een dichte deur komen te staan. Het wordt dan ook aangeraden om van tevoren te reserveren. Dat kan via de website van Partyplayers of kijk op de pagina op onze website voor de contactgegevens.

Volgende evenement:
Tijd:
Locatie:
Meer info:
10 december (Thema: Magical Midnight Christmas Edition)
Van 20:00 tot 4:00
Kofschip 14, Lelystad
Parenclub Partyplayers op onze website
Meer over het evenement.