Evenementen

Kriebels 18+ Beurs Ahoy Rotterdam

kriebelsKriebels is een erotische lifestyle evenement in Ahoy Rotterdam en vindt plaats van 8 t/m 11 december. Kriebels zal de eerste erotische beurs zijn in Ahoy Rotterdam sinds de Kamasutra beurs er in 2008 niet meer welkom was na een verordening van de toenmalige burgemeester Ivo Opstelten. Diezelfde verodening geldt nog steeds ,dus wordt beurs een stuk ingetogener dan de Kamasutra. Zo zal er geen openlijke seks zijn op podia, omdat dit sinds de verordening niet meer is toegestaan in Rotterdam.

Daarvoor in de plaats komt een toegankelijke beurs die vriendelijk is voor alle bezoekers en ook met name voor leden van de LHBT gemeenschap.  Er zal veel informatie te vinden zijn voor eenieder die op zoek is naar een verdieping van het seksleven.

Er zullen verschillende zones worden ingericht op de beursvloer, elk met een eigen thema. Zo is er een zone waar het voornamelijk draait om humor, rollenspel en burlesque, kun je in weer een andere zone terecht voor alles over sextoy en andere seksattributen. Ook kun je genieten van lingerieshows en andere spannende happenings. Zo is de beurs zeker niet geschikt voor mensen die a la KamaSutra willen deelnemen aan seks met anderen of naar live sex shows wil kijken, maar kan het wel een heel leuk uitje zijn voor iedereen die interesse heeft in erotiek en de nieuwste speeltjes.

Volgende evenement:
Locatie:
Website:
Ahoy Rotterdam
8 t/m 11 december
kriebels-events.nl