Groningen

Partyclub Swingers Dream

Partyclub Swingers Dream

Partyclub Swingers Dream

Partyclub Swingers Dream

Adres:
Winschoterweg 30
9609 PD Waterhuizen

Telefoonnummer:
050 404 14 56

Website
Partyclub Swingers Dream

Partyclub Swingers Dream is in Noord-Nederland een van de leukste en gezelligste erotische clubs die je zult vinden. de club is heel rustig gelegen in het kleine plaatsje Waterhuizen, een stukje ten oosten van de stad Groningen. Voor iedereen die dol is op erotisch uitgaan in een gemoedelijke maar wel altijd opwindend sfeer is bij Partyclub Swingers Dream aan het goede adres!

Het motto van de club is uiteraard “Alles mag en niks moet” en wederzijds respect is dan ook een van de absolute kernwaarden van deze parenclub. Iedereen is dan ook welkom. Of je nu man, vrouw, stel, transseksueel of travestiet bent maakt niks uit en ook je seksuele oriĆ«ntatie doet niet ter zake. Het is veel belangrijker dat je komt om een leuke en spannende avond te hebben, waar daar is Partyworld Swingers Club bij uitstek voor geschikt!

De club beschikt uiteraard over een mooie gekleurde dansvloer. De muziek wordt regelmatig verzorgd door bekende DJ’s dus er is eigenlijk geen excuus om de heupen niet te laten swingen! Wil je je met je partner of met anderen terugtrekken, dan kan dat uiteraard ook. Er zijn namelijk meerdere intieme kamers en een schitterende VIP suite. Wil je het liever nog spannender maken, dan kun je terecht in de extreem spannende darkroom, of in de volledig uitgerust SM kamer (inclusief seksschommel/swing).

Er is ook een mooie beschutte tuin waar het op warme zomeravonden heerlijk toeven is. Uiteraard met een sfeervol houtvuur, een ruim zwembad en een heerlijke jacuzzi.