Limburg

Parenclub Kasteel Waterloo

Parenclub Kasteel Waterloo

Parenclub Kasteel Waterloo

Adres:
Waterloseweg 12
5954 NX Beesel / Reuver

Telefoonnummer:
+31 (0) 77 – 474 3030

Website
Parenclub Kasteel Waterloo

Parenclub Kasteel Waterloo is een parenclub op een werkelijk unieke locatie. Het kasteel is namelijk echt een kasteel wat zich bevindt in een park van maar liefst 35.000 vierkante meter. Wie door het grote metalen hek gaat en de lange oprijlaan afrijdt is daardoor al meteen in de stemming voor een heerlijk avondje erotisch uitgaan op hoog niveau. Het kasteel dateert van 1922 en is diverse keren gerenoveerd. Door zijn locatie maar ook door de levendige swingactiviteit is parenclub Kasteel Waterloo ook internationaal bekend en geliefd.

Kasteel Waterloo beschikt over taal van faciliteiten zoals een mooi ingerichte lounge waar je onder het genot van een drankje rustig met elkaar kunt kletsen. Ernaast vind je het restaurant waar je kunt genieten van een koude of warme maaltijd. Op de eerste verdieping kun je terecht in de Finse sauna en maar liefst zes grote kamers met prachtige plafondschilderingen. Die kamer zijn ingericht als erotische speelruimtes met elk een eigen thema. Zo vind je er een spiegelkamer, een donkere kamer, een videokamer en ook een heuse SM-studio die van alle (on)gemakken is voorzien. Wie zelf een virtueel kijkje in de club wil nemen raden we ten zeerste aan de 3D tour te doen op de website.

In parenclub Kasteel Waterloo kun je terecht voor vrijwel alles wat met vrije seks te maken heeft. Denk daarbij natuurlijk in de eerste plaats aan swingen en partnerruil, maar ook aan trio’s, groepsseks, orgies, exhibitionisme en voyeurisme. Ook wie dol is op een bepaalde fetisj is van harte welkom in parenclub Kasteel Waterloo en wie fetisjkleding aan wil mag dat op elke gelegenheid doen, met als enige uitzondering avonden waarop de dresscode volledig naakt is.