Limburg

Parenclub Landgoed De Zaar

Parenclub Landgoed De Zaar

Parenclub Landgoed De Zaar

Adres:
De Zaar 2
5928 REĀ  Venlo

Telefoonnummer:
+31 (0) 653403738

Website
Parenclub Landgoed De Zaar

Parenclub Landgoed De Zaar bevindt zich buiten het centrum van de Limburgse plaats Venlo. Ondanks de beschutte ligging in het bos is De Zaar prima met de auto te bereiken omdat de club zich vlakbij snelwegen A-67 en A-73 bevindt. Er is een goed beschutte parkeerplaats.

De faciliteiten in De Zaar bestaan onder meer uit een gezellige bar waar ook allerlei beschutte hoekjes zijn te vinden om even lekker te relaxen. Er is gelegenheid om te dansen in de disco en er kan in het restaurant een hapje gegeten worden. Verder zijn er een aantal douches en is er een saun en zijn er natuurlijk ruimtes waar je je kunt terugtrekken met een of meer gelijkgestemde mannen en vrouwen.

Parenclub Landgoed De Zaar is elke week van donderdag tot en met maandag geopend voor iedereen die op zoek is naar erotiek en spannende actie. Zowel stellen als alleengaande dames en heren zijn welkom om in de club te genieten van de meest uiteenlopende erotische avonturen.

Terugkerende evenementen zijn de massage-avonden met happy ending, gangbangs met allerlei leuke dames, waarbij ook af en toe bekende pornosterren aanwezig zijn, en de seksorgies waarbij iedereen welkom is om mee te doen. Tijdens de nudistenavond is de dresscode “geheel naakt” van toepassing, op andere avonden kun je je hullen in sexy kleding of lingerie.