Noord-Holland

Swingersclub Showboat

Swingersclub Showboat

Swingersclub Showboat

Adres:
Lagedijk 328

1544 BX Zaandijk

Telefoonnummer:
+31 (0) 756 222 348

Website
Swingersclub Showboat website

Swingersclub Showboat is een parenclub en swingersclub in Zaandijk (Noord-Holland). De club is centraal gelegen en je kunt er terecht van donderdag tot en met zondag. De rest van de week is de club gesloten. Uitgaan in Swingersclub Showboat is uitgaan op niveau in een erotische omgeving. Het idee van Showboat is dat een avondje uit laagdrempelig en betaalbaar, maar ook ontspannen moet zijn.

Er zijn tal van avonden waarbij veel interessante en verschillende thema’s centraal staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Milk & Chocolate avond, die elke vijfde vrijdag van de maand plaatsvindt? Daarbij zijn alle mannen en vrouwen welkom die vallen op mensen met een andere huidskleur. Ben je als blanke vrouw dus nieuwsgierig naar een keer spelen met een zwarte man, dan is deze avond perfect! Maar uiteraard zijn ook mannen en stellen zeer welkom om mee te doen op deze avonden, waarbij multicultureel genieten centraal staat.

Verder kun je in Swingersclub Showboat proma terecht voor je kinky fetisj en spannende voorkeuren. Zo is er een aparte BDSM-ruimte en kun je elke tweede vrijdag van de maand kinky genieten tijdens de SM Fetish Play Party. Gepaste kledij dragen is daarbij natuurlijk wel zo leuk! De prijzen voor dit soort leuke events vallen ook alleszins mee in Swingersclub Showboat. Zo betalen stellen € 25 op de SM-avond, vrouwen € 12,50 en mannen de voor parenclub begrippen ook zeer schappelijke prijs van € 45. Le welt op dat daar op de meeste dagen ook nog een minimale besteding aan de bar bij komt. Voor de meest actuele prijzen kun je daarom beter de website zelf in het oog houden.