West-Vlaanderen

Privaatclub Acanthus

Privaatclub Acanthus

Privaatclub Acanthus

Adres:
Brugsesteenweg 24b
8531 Hulste

Telefoonnummer:
+32 (0)56 70 08 98

Website
Privaatclub Acanthus website

Privaatclub Acanthus is een van de grootste (zo niet de allergrootste) privaatclub van Nederland en België die elke vrijdag, zaterdag en maandag is geopend. De zaterdagavond is speciaal bedoeld voor swingende stellen maar op zowel dat vrijdag- als de maandagavond verwelkomt Acanthus ook single mannen en vrouwen. Je vindt Acanthus pal naast de N50 iets ten noorden van Kortrijk in West-Vlaanderen.

De club bevat veel verschillende manieren om te relaxen en onthaasten in een erotische sfeer. Zo kun je er een lekker hapje eten in van de maar liefst drie restaurantjes die de club rijk is. Ook is er een sfeervolle lounge en een discotheek waar de voetjes altijd van de vloer mogen gaan. Als je liever wat meer rust hebt kun je genieten van de jacuzzi en de sauna.

Privaatclub Acanthus is ook goed voorzien van speciale themakamers. Zo vind je er een spiegelkamer voor een werkelijk oneindige visuele prikkeling in alle dimensies, een donkere kamer waarin mysterieuze erotiek de boventoon voert, de orgiekamer die natuurlijk altijd in trek is en er is zelfs een compleet uitgeruste erotische bioscoop waar je niet alleen kunt zitten maar ook heel comfortabel kunt liggen.

Er is een grote tuin met zwembad en heerlijk schommelstoelen waar het op een warme zomeravond heerlijk relaxen is. In de tuin vind je een groot terras en als de stemming hitsig wordt kun je je meteen terugtrekken in een van de stoeihutten voor een heerlijke vrijpartij.

Er worden tal van evenementen georganiseerd met verschillende thema’s die altijd druk worden bezocht. Die avonden zijn bij uitstek geschikt voor mensen die het heerlijk vinden om in goed gezelschap swingend erotisch uit te gaan. Voor alle evenementen bekijk je het beste de agenda op de website van Acanthus, en neem dan vast een voorproefje in het fotoalbum op de site.